Facebook markedsføring / Linkedin markedsføring

Facebook er den største sociale platform i Danmark, og derfor kan det godt betale sig at benytte sig af Facebook markedsføring, da det er en side, som mange brugere tjekker dagligt. For at kunne bruge remarketing på Facebook, så skal din website have et Pixel kodestykke, som sender information fra dit website til Facebook.

Multi channel marketing - B2C og B2B markedsføring
Multi channel marketing handler om, hvordan man på flere platforme fanger sine kunders opmærksomhed, også på tværs af målgrupperne. De forskellige platforme kan for eksempel være sociale platforme, Linkedin markedsføring, Facebook markedsføring, seo markedsføring, email, hjemmeside, app eller andet.

Det er rigtig vigtigt, at man tilpasser det hele ved de forskellige platforme, så man rammer den målgruppe, der er til stede. På denne måder sørger man nemlig for, at ens indhold bliver relevant, så man enten for skabt kontakt til eksisterende kunder igen eller får nye kundeemner.

markedsføring på sociale medier
I dag bliver der ført rigtig mange kampagner online og på de sociale medier, da stort set alle er herpå på den ene eller anden måde. Med Facebook leadgenerering kampagner online er det nemlig muligt at skabe et loyalitetsforhold til kundeemner gennem den rette kommunikation. Det kan dog godt være ret uoverskueligt og finde ud af om, man har rettet ind til den rette målgruppe, og om ens opslag faktisk har en virkning
Sideoversigt: online markedsføring - adwords - adwords ekspert - app udvikler - umbraco webshop - seo optimering - obton
- digital markedsføring - investering - koncenton