Obton - grøn energi

Grøn energi
Når man taler om grøn energi, kan man også tale om dette som vedvarende energi. Dog er alt vedvarende energi ikke grøn energi. Grøn energi er ofte energi, hvor solen spiller en kæmpe rolle. Solens stråler spiller ind på vores vejr, hvilket skaber vand og bølger, som vi bruger til henholdsvis vind- og vandenergi. Derudover er der selvfølgelig også den rene solenergi, hvor der er tale om som eksempel solcelleanlæg og jordvarmeanlæg.

I Danmark har vi i en del år haft fokus på grøn energi, og vi har da også nogle store vindmølleparker, som står for en del af det. De seneste år har man set en fremgang indenfor brugen af solenergi. Dette skyldes især, at man private boligejere har valgt at installere et solcelleanlæg. Dette er både godt for en selv og Danmark, da man bidrager til miljøet på den gode måde.

se også batterier:  CR2450 - CR2032 - CR1620 - CR1632 - CR2016 - CR1220 - CR2025 - CR2430 - LR44 - CR2 - CR123 - SR43

Investering i solenergi
Solenergi er blevet en meget populær form for miljøvenligenergi, og især i Danmark er vi rigtig gode til at benytte os af den. Derfor ser man også, at flere og flere investerer penge i denne branche. Det er en rimelig sikker investering at foretage, da branchen indenfor miljørigtigenergi kun bliver støre med årene. Derudover er afregningsprisen på strømmen fastlagt med lave de næste ti år, samt solstrålingsniveauet historisk set kun afviger lidt fra år til år. Desuden er det også en teknologi, som er efter prøvet og meget driftsikker.

Der findes flere forskellige måder at investere sine penge på, og det er vigtigt, at man finder den, man føler sig tryg ved at bruge, og som passer til ens økonomi. En af investeringsformerne er a/s-investering som bla. udbydes af Obton - Her foretager man sig investering gennem et aktieselskab, hvor man vil opleve et løbende, højt udbytte, samtidig med at risikoen er lav og forudsigelig. Pengene bliver investeret i forskellige solcelleparker ejet at Obton over hele verden, så man opnår optimal risikospredning og stabilt afkast. Denne investeringstype er både relevant for privat ejere og selskaber og Obton har investeringsløsninger til begge, da det som sagt er en relativ sikker investering.

Solcellepark
En solcellepark består af rigtig mange solcelleanlæg, som består af mange solcellepaneler, der er opbygget af solceller. En solcelle består af en diode, som omdanner lysenergi til elektrisk energi, som kan bruges til allenslags apparater. Solceller omdanner selvfølgelig solens stråler til energi via den fotovoltaiske effekt. Da det er solens stråler, der er tale om, giver det bedst mening at bygge en solcellepark steder, som får meget sol. Derfor ser man heller ikke de helt store solcelleparker i Danmark, hvor der til gengæld er flere store parker rundt om i Europa - se mere info på Obton hjemmesiden, om end der er nogle mindre. Og der er også rigtig mange husejere, der har erhvervet sig solcelleanlæg.

Solcelleparker er en rigtig smart løsning. Den elektriske energi bliver ført direkte ind på elnettet, hvor borgere kan benytte sig af den. De dage, hvor solen ikke ses så meget, vil elnettet køre almindeligt, så borgerne stadig har elektricitet. De dage hvor der til gengæld bliver dannet rigtig meget energi fra solen, er der flere huse, der kan benytte sig af det. Man søger stadig at finde en metode, hvorpå man kan lagre solenergi, så det ikke bare går til spilde på højt belyste dage.

Efterspørgslen på solcelleparker er steget de seneste de år via obton. Dette er de til dels på grund af, at vores naturressourcer langsomt forsvinder, så vi skal finde nye metoder, så verden kan fortsætte normalt. Derudover så er klimaforandringerne også en rigtig stor faktor. Solenergi er nemlig grøn energi, som derved ikke tilføjer noget til globalopvarmning.

Solcelleanlæg
Et solcelleanlæg er et anlæg, der kan opfange solens stråler og omdanne dem til elektrisk energi. Det er altså en grøn energiform. Lige omkring 2012 kom der et kæmpe boom indenfor husstande, som fik solceller. Mange valgte at få det lige på dette tidspunkt, da det var meget fordelagtigt at have et solcelleanlæg. Siden da er reglerne blevet lavet om, men mange vælger nu stadig at få et installeret.

Der er rigtig mange gode ting ved solcelleanlæg. En af tingene er selvfølgelig, at man producerer sin strøm, som både er godt for pengepungen og miljøet. Desuden er det nu også blevet billigere at få dem installeret og monteret, så et solcelleanlæg tjener sig selv hjem på omkring 10 år.