Solceller
En solcelle består af en diode, som transducer lysenergi om til elektrisk energi. Solcellers anvendelseshensigt er oftest alle bølgelængder fra solen. Derfor er det også vigtigt, når man skal placere solceller på fx et tag, at man sørger for, at de kommer til at være i solen længst muligt, så man kan få det største udbytte.

Rigtig mange husejere rundt i landet har valgt at få solceller, samt at man også ser flere solcelleanlæg til erhverv. En af grundende er jo helt sikkert, at man producerer sin egen strøm. Nogle dage produceres der for meget, som elselskabet køber, og andre dage, når der er lidt sol, køber man fra elselskabet. Man siger, at man som hovedregel har tjent solceller ind efter 8-10 år, så det kan godt betale sig over det lange løb.

Udover at man gør sig selv en tjeneste, så er det også en rigtig god investering for hele verden. Solenergi er nemlig grønenergi, og dermed godt for miljøet, da det ikke tilføjer noget til globalopvarmning.

Udbytteaktier
Når man køber aktier i et selskab - se case obton , så er man i realiteten medejer i selskabet. Man køber sig ind i et firma med den formodning om, at man vil tjene nogle penge, da selskabet gør det godt. Udbytteaktier er altså aktier, der giver et vist udbytte hvert år, når selskabet er i overskud.

Hvor stort udbyttet er hvert år afhænger er selskabet overskud, samt dividend yeild, som er forskellig fra land til land. Ved europæiske selskaber ligger denne i gennemsnit på 3,3, hvor den ved amerikanske selskaber ligger på 1,9 i gennemsnit.

Det kan være en rigtig god idé at investere i udbytteaktier. Det er en forholdsvis sikker måder at investere sine penge på, og der kommer et afkast hvert år. Dog skal man jo altid være opmærksom på risikoen, som man altid findes, når man investere penge.

Investeringsselskab
Et investeringsselskab er et selskab, som placere indskudte penge i forskellige aktier, obligationer og ejendomme som Koncenton, som forhåbentlig kommer ud med et godt afkast. De indskudte penge er fra aktionærer, som der på en måde køber sig en andel af virksomheden. Det er disse penge, som investeringsselskabet som Koncenton kan investere.

Det kan godt være en fordel at benytte sig af et investeringsselskab som koncenton. Mange tænker nok, at investeringerne er noget, man selv kan klare. Men ved at vælge et investeringsselskab som koncenton er man sikret, at der sidder eksperter, som har fuldstændig styr på investeringsverden. Dette gør, at du kan føle dig mere sikre i dine valg, således at du kan forvente det højest mulige afkast.