App udvikler

Der er mange fordele ved at vælge os eller en af vores app udvikler, når du skal have lavet din app. Ud over vores mange års erfaring i app udvikling, programmer og udvikler vi alt in-house.

Udvikling af:

    Apps til iPhone
    Apps til Android
    Apps til Windows Phone

Udvikling af Apps til Android
I dag er salesapps et rigtig vigtigt redskab, som mange virksomheder benytter sig af. De giver nemlig udbyderen mulighed for hele tiden at være i kontakt med sine kunder, da Appen er et enkelt klik væk. Der findes rigtig mange forskellige typer Apps, og der er mange ting man skal tage stilling til, når man skal have en App udviklet.

Man skal blandt andet vælge, hvilken platform den skal udgives på. Man kan vælge en App, som virker på tværs af platforme, men man kan også vælge en App, som kun er udviklet til en plaform, såsom Androids. Når Appen kun skal udvikles til en platform, så er det en smule nemmere at sikre, at Appen fungerer fuldstændig optimalt. Det behøver heller ikke være en hæmsko kun at vælge en platform. Det kan jo være, et ens kunder hovedsagligt benytter sig af Android, og på denne måde kan man altså nå ud til de fleste kunder med en fantastisk App.

In house app udviklere og salesapps programmører af applikationer til både iOS, Android og Windows Phone. - se mere på vores nye hjemmeside Apptown.dk