VW

Der findes rigtig mange forskellige bilproducenter rundt om i verden, men en af de mest populære er og bliver tyske Volkswagen. Bilproducenten blev grundlagt tilbage i 1936, men det var først op gennem 70’erne, at VW for alvor slog sig ind på markedet med modellerne VW Golf og VW Passat.

Udover disse to bilmodeller producerer Volkswagen også en hel del andre, som også er rigtig godt sælgende. Man kan blandt andet få VW Touran, VW Transporter, VW Bora, VW Fox og den nyeste VW Up!. Det er alle sammen kvalitetsbiler, men man kan være uheldig og få brug for VW reservedele eller vw classic parts


Austin Healey
Austin Healey blev grundlagt i 1952 grundet en sammenlægning af de to virksomheder British Motor Corporation, Austin Division, og Donald Healey Motor Company. Austin Healey er en sportsbil-producent, som desværre endte deres produktion af biler i 1972. På bare 20 år formåede virksomheden at designe og producere fire forskellige modeller, som hver især har mellem 3-5 generationer. Alle modellerne er sportsvogne, og flere af dem er da også kendt indenfor racerkørerverdenen.

Den første model, som kom på markedet var, Austin-Healey 100, som blev produceret fra 1953-1956. I 1956 blev Austin-Healey 100 erstattet af Austin-Healey 100-6, som er en tosædet roadster, der blev produceret frem til 1959. I 1959 kom en ny model på markedet, som endte med at erstatte Austin-Healey 100-6. Denne model er kendt som Austin-Healey 3000, og dette er den mest ikoniske er Austin Healeys modeller. Denne model findes i udgaverne tosædet eller firesædet roadster eller convertible. De tre overnævnte modeller er kendt som ” The big Healey”, hvor den sidste og fjerde model Austin-Healey Sprite er en lille åben sportsvogn, tosædet roadster. Denne model blev designet og produceret fra 1958-1971.